Uitvoeringen Indicat geurfilter

Indicat inline geurfilters zijn er in twee uitvoeringen; Indicat-Duo en Indicat-Single.

Indicat-Duo bevat een mix van aktief kool en aluminiumoxide korrels. De duo-filters zijn speciaal geschikt voor systemen met een lage én continue belasting. In de praktijk is dit bijvoorbeeld een vuilwatertank aan boord van een plezierjacht die regelmatig geleegd wordt en en waarbij het gebruik geen hoge pieken kent. Een ander voorbeeld is de toepassing aan boord van een woonboot.

Indicat-Single is gevuld met de unieke aluminiumoxide korrels. De single-filters zijn juist geschikt voor systemen met een onregelmatige én periodiek hoge belasting. Een praktijkvoorbeeld voor de toepassing van de Indicat-Single is een charterschip waarvan de vuilwatertank in het weekend een hoge piekbelasting kent.

De standaard Indicat filters zijn verkrijgbaar in twee groottes; de Indicat-400 voor kleine afvalwatersystemen en de Indicat-1000 voor grotere afvalwatersystemen. Hier kunt u zien welke uitvoering voor uw situatie geschikt is.

De Indicat-400 filters hebben een diameter van 50 mm en een lengte van 210 mm. De Indicat-400 filters zijn standaard voorzien van 2 x 1"BSP (female) binnendraad. Naar keuze kan een rechte en/of haakse aansluiting gemaakt worden naar respectievelijk 13, 16, 19, 25 mm leidingwerk en/of 1/2" tot 1 1/2" koppelingen.

De Indicat-1000 geurfilters hebben een diameter van 90 mm en een lengte van 250 mm. De indicat-1000 filters zijn standaard voorzien van 2 x 2" BSP (female) binnendraad. Naar keuze kan een rechte en/of haakse slangaansluiting gemaakt worden naar 25 tot 75 mm leidingwerk en/of 3/4" tot 3" BSP koppelingen.

  • Indicat 400-Duo
  • Indicat-400 Duo geurfilter
    • Indicat 1000-Single
    • Indicat-1000 S geurfilter